Снимка pexels.comМъжът, който уби сестра си и още 8 души в

...
Снимка pexels.comМъжът, който уби сестра си и още 8 души в
Коментари Харесай

ФБР: Масовият убиец от Дейтън е бил обсебен от идеята за насилие

Снимка pexels.com

Мъжът, който умъртви сестра си и още 8 души в американския град Дейтън е бил захласнат от концепцията за принуждение и се е забавлявал с мисълта да извърши всеобщо ликвидиране, оповестяват Евронюз и БГНЕС.

Агентът от ФБР Тод Уикъръм сподели на конференция, че два дни след кървавото закононарушение, което приключи със гибелта на причинителя Конър Бетс, към момента не е изцяло несъмнено какви са били претекстовете му и дали е имал съизвършител.

``
реклама

Нападателят имал полуавтоматична карабина и специфичен пълнител, побиращ 100 патрона. Той носел маска и бронирана жилетка. Полицейският патрул, който го прострелял, съумял да го отстрани единствено 30 секунди, откакто килърът разкрил огън по хора пред нощно заведение.

Освен 9-те жертви, нападението остави и повече от 25 ранени.

" Лицето е имало обсесия от идеологии на насилието. ", споделиха от ФБР.

Според сътрудниците, няма никакви индикации, че 24-годишният Конър Бетс е бил стимулиран от расова или етническа ненавист, макар че 6 от 9-те убити са чернокожи. " Той е разучавал всеобщи стрелби и е изказвал предпочитание да извърши такава ", споделиха от ФБР.

Въпреки тези открития, проверяващите споделят, че към момента не знаят доста неща. " Искаме да разберем дали някой му е оказал помощ и кой е бил. Дали някой е знаел в по-големи детайлности за желанията му, както и за какво е решил да прибегне към тъкмо този вид нахлуване ", споделят от ФБР.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР